De instructeur van onze autorijschool is Raymond Moerkerken.

Raymond is al geruime tijd actief als rijinstructeur. Zijn stage heeft hij gevolgd bij een goed bekendstaande verkeersschool in Dordrecht, waar hij na zijn stage is blijven werken. Daarnaast is hij sinds kort zijn eigen autorijschool begonnen in Alblasserdam.

Raymond is een rustige, sociale en gemotiveerde instructeur, die alles uit zijn leerlingen wil halen. Iedere leerling heeft zijn eigen leermethode en daar houdt hij rekening mee. Veiligheid, rust en gezelligheid staan voorop in zijn lessen. Het is belangrijk dat de leerlingen goede verkeersdeelnemers gaan worden, maar ook plezier ervaren tijdens de rijopleiding. Deze mix biedt hij je aan.

Bij het plannen van de les afspraken houdt Raymond een tussentijd aan. Hiermee wordt contact tussen leerlingen voorkomen.
Zo hoef je geen leerlingen thuis te brengen of op te halen.

Voor alle praktische vragen moet je dan ook bij Raymond zijn. Mocht je administratieve vragen hebben, dan kan je contact opnemen met Patricia.

Patricia is naast haar werk als docent voortgezet onderwijs, ook de administratieve ondersteuner en vraagbaak binnen de rijschool.

Je kunt bij ons voor de rijlessen terecht, 6 dagen in de week. Ook s ’avonds rijden wij.

Voor vragen kun je Patricia bellen op 06-38190753 of Raymond op 06-15536923

Instructeur Raymond